A szépségpont

Csapatunk:

Márti

Márti_smallA Beauty Bar Galaxy megálmodója számos nemzetközi és hazai filmben dolgozott már. Iskoláit itthon és Amerikában végezte 2001-től, először, mint sminkes és fodrász, később  részt vett Tim Gratton testfestő workshop-ján  és speciális sminkes tudásra tett szert, majd Amerikában a Hollywood-i  Joe Blasco Make-up Center-ben tanult,  2007-től kozmetikus és szépségterapeuta 2011-től pedig fodrász.

Dolgozott a MAC sminkeseként, tanított és workshop-okat tartott a Maszk Sminkiskolában, az Il Maquillage-nál és a Budapesti Sminkiskolában.

Színházi munkái között megtalálható a Miss Saigon – Operett Színház, Make up designer, a Szépség és a Szörnyeteg – Operett Színház, Make up and prosthetic designer, a Balta a fejbe – Nemzeti  Színház – Szeged, Special effect make up designer, a Hófehérke – Erkel Színház- prosthetic make up artist – ast. to Ivan Poharnok,  a Hunyadiak – Magyar Nemzeti  Színház – prosthetic make up designer és a Vámpírok Bálja – Pesti Színház – make up designer – MAC.

Legutóbbi filmes munkái a teljesség igénye nélkül:  Fallen, Hercules, Dracula, Chernobyl Diaries, Word War ZTitanic, 47 Ronin, The Borgias, Üvegtigris 3 ….

Bemutatkozunk:

Az 50-es évek pin up stílusát idéző enteriőrünkben többféle szolgáltatás is igénybe vehető, hiszen nálunk  kozmetika, fodrászat valamint profi sminkesek is várják a kedves vendégeket.

A Beauty Bar Galaxy célja, hogy minden lány és nő szépnek érezze magát a bőrében, de ne érezze ezt elérhetetlen és időigényes elfoglaltságnak. Elérhető árakon és kiváló alapanyagokkal dolgozunk és igen, tudjuk, hogy a mai nők elfoglaltak, ezért a nyitva tartásunk ezt maximálisan figyelembe veszi. Hozzánk minden nap  reggel 10-től este 10-ig jöhetsz, bejelentkezés nélkül! Egy laza kontyra van szükséged, egy gyors gyantázásra vagy a szemöldöködet akarod rendbe hozatni egy esti program előtt? Hozzánk tényleg bármikor beugorhatsz!

Profi szakemberekkel és profi alapanyagokkal dolgozunk, ezen kívül egyéni és csoportos sminkoktatást is vállalunk (erről a Szolgáltatások fülre kattintva olvashatsz).

Megközelíthetőség:

A Beauty Bar Galaxy Budapesten, jól megközelíthető helyen, a belváros VI. kerületében, a Lázár utca 10. szám alatt található. A szépségszalon mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyen megközelíthető, az Operától mindössze 5 perc séta hozzánk az út. Elhelyezkedésünk kimondottan ideális, hiszen a Deák tér-Arany János utca-Opera  útvonalon gyalogosan is és autóval is könnyedén eljuthatunk ide. Parkolási szempontból a Lázár utca ritkán szerencsés választás, ezért az Ó utcai parkolóházat ajánljuk autóval érkező vendégeinknek, mely a Zichy Jenő utcából is megközelíthető.

  • Nyitva tartásunk: minden nap reggel 10-től este 10-ig! (Vasárnap is!)
  • Címünk: 1062 Budapest, Lázár utca 10.
  • Telefon: (30) 657 4001
  • E-mail: info@beautybargalaxy.hu
  • Honlap: beautybargalaxy.hu

 

Ars Poeticánk:

Arra vállalkoztunk, hogy megmutatjuk neked a legszebbik énedet. Megmutatjuk, hogy szép vagy és képes vagy megújulni, megváltozni, megszépülni, mert te is nagybetűs NŐ vagy!

Egy új frizurához vagy sminkhez csak két dolog kell: a képzelet és az elhatározás. Mi szeretünk alkotni, szép és vonzó dolgokat létrehozni. Úgy ahogy azt te megálmodtad.

 

BE.YOU.TIFUL

Beauty Bar Galaxy – a szépségpont