2013 12 07 / Hírek

Akcióban a VitalEnne aromaterápiás arckezelésünk

Csilla - Bónusz Brigád2A Bónusz Brigád oldalán kedvezményesen juthatsz hozzá kezelésünkhöz, vagy akár ajándékba is megveheted!

Az alábbi linkre kattintva érheted el a kedvezményt: http://www.bonuszbrigad.hu/120-perces-energetizalo-aromaterapias-arckezeles

A VitalEnne egy 120 perces energetizáló, vitalizáló hatású kezelés, mely fokozza a sejtlégzést és a keringést, stimulálja az új sejtek képződését, ezáltal ránctalanító hatással is bír. A kezelés során felhasznált termékekben növényi extraktumok, különleges olajok, prémium minőségű illóolajok, virág esszenciák vannak. A kezelések egyedi technikára épülnek, lélek és bőr harmonizáló, vitalizáló hatásúak.

A VitalEnne egy energetizáló, vitalizáló kezelés, mely fokozza a sejtlégzést, a keringést, stimulálja az új sejtek képződését. A kezelést 100%-an tiszta illóolajokkal és natúr kozmetikumokkal, okleveles Panarom Szépségterapeuta végzi, a Test , a Lélek és a Szellem Harmóniáját szolgálva. A felhasznált termékek kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak kémiai adalékanyagot, mesterséges színező és illatanyagot vagy ásványi olajat.
 
Szerintünk nem érdemes kihagyni!
 

BE.YOU.TIFUL
Beauty Bar Galaxy – a szépség pont

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
facebookon is
Így érsz el minket
  • Nyitva tartásunk: minden nap reggel 10-től este 10-ig! (Vasárnap is!)
  • Címünk: 1062 Budapest, Lázár utca 10.
  • Telefon: (30) 657 4001
  • E-mail: info@beautybargalaxy.hu
  • Honlap: beautybargalaxy.hu

Switch to our mobile site