Akcióban a VitalEnne aromaterápiás arckezelésünk

Csilla - Bónusz Brigád2A Bónusz Brigád oldalán kedvezményesen juthatsz hozzá kezelésünkhöz, vagy akár ajándékba is megveheted!

Az alábbi linkre kattintva érheted el a kedvezményt: http://www.bonuszbrigad.hu/120-perces-energetizalo-aromaterapias-arckezeles

A VitalEnne egy 120 perces energetizáló, vitalizáló hatású kezelés, mely fokozza a sejtlégzést és a keringést, stimulálja az új sejtek képződését, ezáltal ránctalanító hatással is bír. A kezelés során felhasznált termékekben növényi extraktumok, különleges olajok, prémium minőségű illóolajok, virág esszenciák vannak. A kezelések egyedi technikára épülnek, lélek és bőr harmonizáló, vitalizáló hatásúak.

A VitalEnne egy energetizáló, vitalizáló kezelés, mely fokozza a sejtlégzést, a keringést, stimulálja az új sejtek képződését. A kezelést 100%-an tiszta illóolajokkal és natúr kozmetikumokkal, okleveles Panarom Szépségterapeuta végzi, a Test , a Lélek és a Szellem Harmóniáját szolgálva. A felhasznált termékek kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak kémiai adalékanyagot, mesterséges színező és illatanyagot vagy ásványi olajat.
 
Szerintünk nem érdemes kihagyni!
 

BE.YOU.TIFUL
Beauty Bar Galaxy – a szépség pont

 

By | 2017-10-21T16:10:24+00:00 december 7th, 2013|Hírek|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment