1065 BP. LÁZÁR U. 10.

06 30 657 4001

H-P | 10-20h | Sz 10-18h

Smink 2017-11-26T21:48:28+00:00

SMINK

Make up

Szeretnéd mindig a legjobb formádat hozni? Profi sminkeseink kihozzák belőled a legtöbbet és megtanítanak arra,  hogyan készítsd el önállóan a sminkedet otthon.  Ráadásul nem csak mi vagyunk barátságosak, az áraink is.

Sminkoktatás

Profi sminkeseink segítségével úgy nézel majd a saját arcodra, ahogyan nem szoktál, de csak azért, hogy megismerd mi áll jól. Megmutatjuk és megtanítunk arra is, hogy saját magad hogyan készítsd el a sminkedet.

Xpress smink / Nappali smink / Alkalmi smink

Húsz perc alatt randiképesre varázsolunk. Vagy indulj tőlünk a következő állásinterjúra. Amennyiben negyven percig foglalkozunk Veled, nyert ügyed van a legkeményebb helyzetekben is. Egy óra a kezünk alatt, és Te leszel a bálkirálynő.

Szempilla és szemöldök

Szemöldökünk ad keretet az arcunknak, fontos, hogy szép és ápolt legyen ez a keret. Ez  arcunk legmeghatározóbb része. De vajon milyen a jó forma? Milyen szín illik hozzám? Hogyan tudom elkészíteni? Hogyan szedjem? Mit csináljak és hogy….???? Gyere, segítünk!. Festés, gyantázás, csipeszes formázás, műszempilla, ‘totális tekintet’. Microblading technikával tartósan  formáljuk át a szemöldöködet.

Egyéni oktatás

Rövid és hosszabb foglalkozásaink közül választhatsz. Ha a Hozd a Neszesszered  programot választod, együtt átnézzük a tartalmát és megmutatjuk mit tarts meg belőle, és minek a használatát felejtsd inkább el.

Csoportos oktatás

Hozd el barátnőidet, hogy kiscsoportos workshopunkon  jól szórakozzatok és megmutassátok egymásnak a legszebb arcotokat. Induljatok friss sminkkel együtt a céges buliba vagy a leánybúcsúba, és hogy garantáltan jó legyen a hangulat,  egy pohár pezsgővel várunk.