Sminkre fel!

make upA most nyíló – és végre folyamatosan nyitva tartó – Beauty Bar Galaxy olyan hely, amelyről sokat álmodoztunk, és amit sokáig tervezgettünk, dédelgettünk. Mi, a megálmodói sok mindennel foglalkozunk, ami kapcsolódik a szépségápoláshoz, de igazi nagy szerelmünk és fő irányunk a smink – de mindannyian kozmetikusok is vagyunk egyben. Sok éves tapasztalattal rendelkező profik vagyunk, és bár különböző területekről érkeztünk, egymásra találva a szépség mellett tettük le a voksunkat, és itt a Beauty Bar Galaxy-ban ezt a tudást szeretnénk megosztani és átadni Nektek.

Végre van egy hely a belvárosban, ahova minden nap 10:00- 22:00-ig beeshetsz egy sminkre, legyen az alkalom egy uncsi céges vacsi, egy izgi első randi, a Nagy Nap, egy sokadik évforduló, egy őrült jelmezbál, vagy csak egyszerűen mert éppen nem látod magad szépnek, vagy mert csak! No, persze ne csak egy sminkre gyere be, mert nagyon szeretjük az arcfestést, a Halloweent, a farsangot, a hennát, a színes szempillát, a műszempillát és minden egyéb őrültséget.

A szemöldök titka, hogy ez az arcunk egyik legmeghatározóbb része. Milyen a jó forma? Milyen szín áll jó nekem? Hogyan tudom elkészíteni? Hogyan szedjem? Mit csináljak és hogy? Gyere, segítünk! Meglepődsz majd, de nem bonyolult művelet!

Itt nagyon fontos megjegyeznünk, hogy nálunk meg is tanulhatóak a legfontosabb sminkelési és arcformázási fortélyok, csokorba is  szedtük az alapokat:

„Hozd magaddal a neszesszered!”

Ez egy speciálisan személyre szabott 2 órás sminkelési és bőrápolás tanácsadás, egy interaktív workshop, ahol bárki behozhatja hozzánk az általa vásárolt összes dekorkozmetikumát, szépítő eszközeit, és mi segítünk neki eligazodni köztük, és segítséget nyújtunk a megfelelő és szakszerű használatukban. Kiderül majd mit érdemes megtartani, vagy akár az is, hogy mitől kell fájó szívvel megválni.  A célunk, hogy minél inkább a te arcodhoz és bőrödhöz illő termékeket tarts a sminktáskádban, és persze használni is tudd őket.

„Hogyan sminkeljem magam?”

Gyere el, és vegyél részt az 1 vagy 2 alkalmas személyre szabott sminkoktatással egybekötött tanácsadásra! A többféle igényeket kielégítendő egyéni, valamint csoportos oktatás egy barátságos, soktükrös oktatóteremben zajlik, hogy tényleg mindenki a legnagyobb figyelmet kapja.

De milyen a jó smink? Van aki azt mondja, hogy az, amit észre sem lehet venni, csak emelje ki az arc szépségét, van aki ezzel szemben az erőteljesebb színekre esküszik, de a smink természetesen lehet napszakfüggő, korfüggő. Azt, hogy mit hordunk, meghatározza a munkahelyünk és az aktuális trend is. Tehát a jó smink attól jó, hogy illik annak viselőjéhez, minden szempontból.

Nem egyszerű, de nem is bonyolult. A lényeg, hogy a mi segítségünkkel az arc alapozása, kontúrozása, a szemöldök karbantartása, a szempilla göndörítése és festése, vagy akár a száj kontúrozása mostantól nem lesz többé ördögtől való művelet a fürdőszobai tükör előtt.

Minél inkább nőiesek vagyunk, annál inkább érezzük fontosnak azt, hogy a megjelenésünk makulátlan, ápolt legyen, és ehhez manapság elengedhetetlen a jó smink.

BE.YOU.TIFUL
Beauty Bar Galaxy – a szépség pont

By | 2017-10-21T16:10:25+00:00 augusztus 23rd, 2013|Hírek|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment