1065 BP. LÁZÁR U. 10.

06 30 657 4001

H-P | 10-20h | Sz 10-18h

Rólunk 2018-02-13T12:54:12+00:00

KÉPZELET ÉS ELHATÁROZÁS

ÚJ FRIZURÁDHOZ VAGY SMINKEDHEZ  EZ A KÉT DOLOG KELL!   MI MEGMUTATJUK  NEKED A LEGSZEBBIK ÉNEDET. 

Márti_smallA Beauty Bar Galaxyt több mint 10 éve álmodtam meg, amikor Los Angelesben a filmes világ  legjobbjaitól tanultam a make up és smink készítés titkait. Részt vettem Tim Gratton testfestő workshop-ján, díjat nyertem a testfestő világbajnokságon, és képeztem magam a hollywoodi  Joe Blasco Make-up Center-ben.
Make up artistként olyan  produkciókban dolgoztam, mint a  Borgiák, a Z, a Weekend vagy a Freak Fusion Cabaret, tagja  voltam a Trónok Harca Emmy díjas csapatának.
A szépség nem  korfüggő. Korosztálytól függetlenül szeretem megtanítani, kinek mi áll jól, mit hangsúlyozzon, ha szeretné a legjobb formáját mutatni. Maszkmesterként igazi kedvenceim a make up effektek, a zombik, a vámpírok, a farsangi és halloweeni különleges megoldások és őrültségek. Várlak, ha valami igazán különlegeset szeretnél.

Antal Márti
tulajdonos/ alapító

Vidám, barátságos környezet vár az Opera háta mögött. Elérhető árakon, kiváló alapanyagokkal dolgozunk. Ha elfoglalt vagy,  hozzánk hétfőtől  péntekig reggel 10-től este 8-ig, szombaton reggel 10-től délután 6-ig  jöhetsz.

beauty_logo_black

CSAPATUNK

Terek Zsófi – köröm

Köröm design, színek és formák – szeretem az egyedi megoldásokat. Sok éves gyakorlattal készítem a díszítéseket, használom a legújabb anyagokat és a fantáziámat. De szívesen állok a fodrász szék mögé is, hogy a hajhosszabbítás minden  trükkjét bevetve szép, hosszú hajjal távozz és arass sikereket az új frizuráddal.

Rimár Linda – smink

Nagy nemzetközi kozmetikai márkáknál tanultam a smink és make up készítés titkait. Gyakran hívnak dolgozni reklámokhoz, videókhoz és a divatvilág eseményeihez, de az igazi öröm, amikor vendégeimet szépíthetem. Nálunk nem csak az alkalomhoz illő sminket kapod meg, de mutatok néhány trükköt is, hogy egyedül is boldogulj.

Tóth Eszti – kozmetikus

Már sok éve szépítem vendégeimet. Kizárólag a legjobb természetes anyagokkal, illóolajokkal dolgozom. Ismerem a trendeket, ezért akár a legújabb eljárással, a MICROBLADING technikával varázsolom újjá vendégeim szemöldökét. Kezeim között kikapcsolódhatsz és friss sminkkel távozhatsz, hogy mások is lássák, jól vagy a bőrödben.

Somogyi Gergő, Bobbi – fodrász

Trendi frizurákra, egyedi megoldásokra és kedves szavakra számíthatsz a kezeim között. Bár lehet, hogy azt gondolod, a fodrászat és az eredeti szakmám, a kertészet két egymástól távol eső terület, de szerintem mindkettő a szépségről, az egyéniségről szól és számomra ez a legfontosabb.

Vágó Rita – smink

A sminkek, a színek és a személyiségek harmóniája az én igazi világom. Bármikor beugorhatsz hozzám nem csak egy gyors sminkre, de gyantára vagy kezelésre is. Ha meglátod a környéken  vidám színes virágokkal saját kezűleg díszített kerékpáromat, biztosan a szalonban találsz.

Schadi Réka – fodrász

Stylistként jól ismerem a legújabb divat, szín és forma trendeket, fodrászként pedig örömmel készítem el azt, ami egyszerre divatos, egyedi és különleges. Mivel gyakran dolgozom hazai és külföldi reklámfilmekben, jól tudom mennyire fontos, hogy a frizurád tükrözze egyéniségedet.

Bak Kyra – tetoválás

Számomra a tetoválás művészet, önkifejezés és nem utolsó sorban életstílus. Sokszor hívnak nemzetközi szakmai bemutatókra, kiállításokra és mivel szeretem a filmek színes és mozgalmas világát, nemzetközi produkciókban is rendszeresen dolgozom.