2013 07 16 / Hírek

Itt a nyár és vele együtt a gyantaszezon!

130702-gyanta-2

Végre melegszik az idő, és egyre több csupasz testfelület kerül előtérbe, szóval ha nehezen is jött, de itt a nyár, a bikinik, a rövidnadrágok és a szexi szoknyák időszaka. Egy mai, modern nőnek gyönyörűen ápolt, sima lábbal kell helyt állnia a nagyvárosi életben, és a  Beauty Bar Galaxy ebben is segítséget tud nyújtani Neked.

Több típusú gyantával dolgozunk, ennek köszönhetően bármilyen igényt ki tudunk elégíteni. Mindhárom gyanta magas minőségű, velük a  legérzékenyebb bőröket is biztonsággal tudjuk depillálni.

Biopatronos gyanta:  Nagyobb felületekre (pl: láb, kar, hát) javasoljuk, a gyantázás papírral történik, antiallergén.

Titán-dioxidos gyanta: Vékony rétegben felvihető és papír nélkül használható, érzékeny területeken (hónalj, fazon, bajusz, szemöldök) használjuk.

Cukorpaszta: Több ezer éves hagyományokra visszavezethető130702-gyanta-1 szőrtelenítési módszer, rendkívül hatékony, extra érzékeny, valamint szőrbenövésre hajlamos bőrökre is ajánlott. Előnyei: antiallergén, a cukor maga antibakteriális hatású, a cukorpaszta maradéka pedig vízzel oldódik.

Ugye nem akarsz a nyaralásodon azon bánkódni, hogy miért is nem gondolkodtam hamarabb? Ugye tudod, hogy a Beauty Bar Galaxy-ba reggel 10 és este 10 között bármikor beeshetsz, akár csak egy hónaljgyantára is! Ne húzd tovább az időt, itt a jó idő mutogatni a sima lábszáradat, ránk számíthatsz!

Várunk az új Beauty Bar Galaxy-ban, a belváros szívében, az Operánál!

Mi segítünk abban, hogy magabiztosabb légy, és elérd  a céljaidat!

BE.YOU.TIFUL

Beauty Bar Galaxy – a szépség pont

HOZZÁSZÓLÁSOK
facebookon is
Így érsz el minket
  • Nyitva tartásunk: minden nap reggel 10-től este 10-ig! (Vasárnap is!)
  • Címünk: 1062 Budapest, Lázár utca 10.
  • Telefon: (30) 657 4001
  • E-mail: info@beautybargalaxy.hu
  • Honlap: beautybargalaxy.hu

Switch to our mobile site