Itt a nyár és vele együtt a gyantaszezon!

130702-gyanta-2

Végre melegszik az idő, és egyre több csupasz testfelület kerül előtérbe, szóval ha nehezen is jött, de itt a nyár, a bikinik, a rövidnadrágok és a szexi szoknyák időszaka. Egy mai, modern nőnek gyönyörűen ápolt, sima lábbal kell helyt állnia a nagyvárosi életben, és a  Beauty Bar Galaxy ebben is segítséget tud nyújtani Neked.

Több típusú gyantával dolgozunk, ennek köszönhetően bármilyen igényt ki tudunk elégíteni. Mindhárom gyanta magas minőségű, velük a  legérzékenyebb bőröket is biztonsággal tudjuk depillálni.

Biopatronos gyanta:  Nagyobb felületekre (pl: láb, kar, hát) javasoljuk, a gyantázás papírral történik, antiallergén.

Titán-dioxidos gyanta: Vékony rétegben felvihető és papír nélkül használható, érzékeny területeken (hónalj, fazon, bajusz, szemöldök) használjuk.

Cukorpaszta: Több ezer éves hagyományokra visszavezethető130702-gyanta-1 szőrtelenítési módszer, rendkívül hatékony, extra érzékeny, valamint szőrbenövésre hajlamos bőrökre is ajánlott. Előnyei: antiallergén, a cukor maga antibakteriális hatású, a cukorpaszta maradéka pedig vízzel oldódik.

Ugye nem akarsz a nyaralásodon azon bánkódni, hogy miért is nem gondolkodtam hamarabb? Ugye tudod, hogy a Beauty Bar Galaxy-ba reggel 10 és este 10 között bármikor beeshetsz, akár csak egy hónaljgyantára is! Ne húzd tovább az időt, itt a jó idő mutogatni a sima lábszáradat, ránk számíthatsz!

Várunk az új Beauty Bar Galaxy-ban, a belváros szívében, az Operánál!

Mi segítünk abban, hogy magabiztosabb légy, és elérd  a céljaidat!

BE.YOU.TIFUL

Beauty Bar Galaxy – a szépség pont

By | 2017-10-21T16:10:25+00:00 július 16th, 2013|Hírek|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment